markkinointia läheltä

Markkinointitoimisto Joensuu

Markkinointitoimisto diginä

Markkinointitoimisto Joensuu Suunnittelee ja toteuttaa sähköisen markkinoinnin yrityksellesi vankalla kokemuksella.

Markkinointitoimisto Joensuu on luova ja strateginen markkinointitoimisto. Markkinoinnin tarpeita on monia, meiltä löydät niihin laajat ja tavoitteelliset ratkaisut.

Maailma on muuttunut digitaaliseksi ja niin kuin myös ostokäyttäytyminen. Nykyään ihmiset käyttävät enemmän ja enemmän digitaalisia tietolähteitä osana ostopäätöksen tekoa, itse asiassa jokaisessa ostoprosessin vaiheessa.

Eletään vuotta 2021.  Valtaosa asiakkaista aloittaa tiedon hakemisen hakukoneista. Nykyään ostopäätöksen tueksi kuluttaja käyttää monia eri tietolähteitä ja jopa 70% ostoprosessista etenee nykyisin ilman myyjää. 

Digitaalisen markkinointitoimiston palveluita:

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Sähköpostimarkkinointi

Sähköpostimarkkinointi on tehokkainta, kun kampanjat ovat tarkasti kohdennettuja ja sisältö vastaanottajaansa kiinnostavaa. Myös visuaalinen puoli on tärkeässä roolissa, sillä kuva todella ”kertoo enemmän kuin tuhat sanaa” ja vaikuttaa sähköisen markkinoinnin tehoon huomattavasti. Sähköpostimarkkinointi on tehokas tapa kasvattaa myyntiä uusilla ja nykyisillä asiakkailla, sekä parantaa asiakasuskollisuutta.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Somen ylläpito

Sähköisessä markkinoinnissa läsnäolo sosiaalisessa mediassa ulottaa yrityksesi palvelupolun uudelle tasolle. Kiinnostavalla sisällöllä tulet osaksi asiakkaittesi arkipäivää ja voit lisätä näkyvyyttäsi kustannustehokkaasti ja helposti. Markkinointitoimisto auttaa löytämään sinulle sopivimmat sosiaalisen median kanavat ja tuottamaan asiakkaillesi lisäarvollista ja kiinnostavaa sisältöä valittuihin kanaviin. Sosiaalisen median kanavien kautta voit lisätä liikennettä sivuillesi ja ohjata asiakkaittasi tutustumaan tuotteisiisi tai palveluihisi. Kohdennettu some-sisältö puhuttelee kohderyhmiäsi oikein ja call-to-action -pohjainen sisältö vilkastuttaa liiketoimintaasi.

mainostoimisto Joensuu SEO

Hakusanamainonta

Google display ja hakusanamainonta on kohdistettua ja kustannustehokasta mainontaa, jonka tulokset näet reaaliaikaisesti. Hakusanamainonta tuo mainoksesi näkyviin, kun joku hakee tuotteistasi tai palveluistasi tietoa. Toisin kuin esimerkiksi printti- tai televisiomainonta, hakusanamainonta tavoittaa ihmisen juuri sillä hetkellä, kun he osoittavat kiinnostusta aiheeseen. Hakusanamainonta onkin tehokas tapa hankkia sivustolle relevantteja kävijöitä, sillä mainokset näkyvät juuri silloin, kun ihmiset etsivät tuloksia tiettyjen sanojen perusteella. Hakusanamainosten näyttäminen perustuu tarkoin valittuihin avainsanoihin ja että mainokset sijoittuvat hakukoneissa näkyvälle paikalle.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Facebook mainonta

Facebook-mainonnalla tarkoitetaan Facebookissa tapahtuvaa tehokasta digimarkkinointia. Facebook-mainonta ohjaa kävijän tykkäämään yrityksen Facebook-sivustosta tai ohjaa kävijän Facebookin ulkopuoliselle sivulle. Facebook-mainonta perustuu siihen kuka ja minkälainen ihminen mainoksen näkee, ei siihen millä sivustolla hän on.

Pyydä tarjous tai kysy lisää

Markkinointitoimisto Joensuusta Itä-Suomen keskeltä

Markkinointitoimisto Joensuu on ketterä markkinointitoimisto yrityksille ja yhdistyksille Pohjois-Karjalasta. Tehokkaasti ajanmukaista teknologiaa hyödyntäen luomme toimivan kokonaisuuden digi-, mainos- ja markkinointitoimiston tarpeisiin. Selkeät näkemykset, asiakaslähtöisyys ja uudistusjanoisuus vievät antaumuksellisesti meidän osaamista eteenpäin.