Tarpeisiisi sopivaksi

graafinen suunnittelu Joensuussa

Graafinen suunnittelu

Paketoimme viestisi raikkaaksi, kilpailijoista erottuvaksi kokonaisuudeksi Joensuussa.

Kun graafinen suunnittelu ja sisältö tukevat toisiaan, aukeaa monimutkaisinkin asiakokonaisuus katsojalle yhdellä vilkaisulla. Mediavyörytyksen aikakaudella laadukkaiden visuaalisten viestien huomioarvo on korvaamaton. Graafinen suunnittelu voi olla menestystekijä. Innostava ulkoasu auttaa lisäämään mielenkiintoa sekä tuotteita että niiden tekijää kohtaan. Strategisten vahvuuksien muotoileminen visuaalisesti yhtenäiseksi ja erottuvaksi yritysilmeeksi puolestaan tehostaa kommunikointia sidosryhmien kanssa.

Suunnittelemme:

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Flyerit ja esitteet

Lisänäkyvyyttä myymälään tai messuille, taikka jotain asiakkaille jaettavaksi. Esitepohjien avulla mahdollistat yritysmateriaaliesi toteuttamisen käytännöllisellä sekä kaupallisella näkökulmalla. Esitteillä herätät helposti kiinnostuksen palveluita tai tuotteitasi kohtaan. Tietoa ja valmiita esitepohjia voit hyödyntää aina tarpeen mukaan. Mietitään yhdessä mikä väline olisi sinulle paras vaihtoehto.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Käyntikortit

Mikään olemassaolevista digitaalisista tavoista vaihtaa yhteystietoja ei ole vielä vakiintunut käytännön standardiksi, joten käyntikortit ovat toistaiseksi edelleen yleisiä. Informaation välittämisen lisäksi niillä voidaan vahvistaa muistettavuuttasi ja jättämääsi positiivista muistijälkeä. Yrityksen käyntikortit kuvastavat hyvin yrityksen imagoa ja sen toimintaa. Yhdenmukaiset käynti- ja lahjakortit antavat selkeän ja huolitellun mielikuvan yrityksestä. Suunnittelemme yrityksellesi selkeän ja toimivan käyntikortin yksi- tai kaksipuoleisena. Hoidamme myös halutessasi käyntikorttien tilauksen ja saat valmiit tuotteet suoraan haluamaasi postiosoitteeseen.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Esityspohjat

Yhteneväiset asiakirja-, lomake- ja esityspohjat ovat olennainen osa yrityksen brändiä ja viestintää. Kun pohjat on hyvin tehty näyttää yrityksesi viestintä ammattimaiselta, selkeältä sekä herättää luottamusta yritystäsi kohtaan. Suunnittelijoidemme luovissa käsissä syntyy yritysilmettäsi tukeva esityspohja, johon voit itse loihtia sopivan sisällön eri käyttötarkoituksiin. Tarvittaessa autamme myös sisällön tuottamisessa antamiesi perusraaka-aineineiden pohjalta.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

infografiikka

Visualisoimalla saat viestisi perille paremmin. Infografiikalla voit myös helposti elävöittää tekstiäsi, se muistetaan paremmin. Infografiikan avulla monimutkaisetkin asiat voidaan avata selkeäksi kokonaisuudeksi. Kohteiden sijainteja ja reittejä tietyllä alueella voidaan helposti havainnollistaa yksinkertaistettujen aluekarttojen avulla. Meiltä saat yritys brändisi mukaiset infografiikat, joilla esität informaatiota helposti ja ymmärrettävästi sekä sisäisessä että ulkoisessa viestinnässä.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Mainoskyltit

Hyvä palvelu alkaa siitä, että yrityksen toimipiste on helppo löytää – tässä auttavat selkeät opasteet. Ja kun asiakas saapuu paikalle, ensivaikutelma tehdään vain kerran. Meiltä voit tilata erilaiset mainoskyltit sisä- ja ulkokäyttöön.

Pyydä tarjous tai kysy lisää