Edulliset

Kotisivut ja verkkokaupat Yrityksille.

Kotisivut ja verkkokaupat

Digitoimisto Toteuttaa responsiiviset ja hakukoneoptimoidut kotisivut ja verkkokaupat yrityksellesi Joensuussa.

Yrityksesi kotisivuihin on syytä panostaa, sillä kotisivut ovat tärkeä markkinointiväline ja toimivat myös osana myyntiä. Toimivat ja modernit kotisivut ovat yrityksen tärkein käyntikortti. Meillä on vuosien kokemus erilaisten kotisivujen ja verkkokauppojen suunnittelusta ja toteutuksesta. Rakennamme kotisivut ja verkkokaupat yleensä avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmiä hyödyntäen. Suosittelemme ensisijaisesti asiakkaillemme WordPress-alustalle rakennettuja, kaikillä päätelaitteilla toimivia sivustoja. WordPress on muuntautumiskykyinen alusta, joka on helppokäyttöinen vaihtoehto.

Kotisivujen tärkeimmät ominaisuudet:

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Responsiivisuus

Responsiivisella nettisivulla tarkoitetaan nettisivua, joka tunnistaa kävijän käyttämän laitteen ja muuttuu automaattisesti käyttäjän päätelaitteelle sopivaksi – kännykällä ja tabletilla näkyvät siis eri versiot sivusta kuin tietokoneella. Samalla nettisivu voi tarjota mm. erilaiset ”call to action”-napit mobiilille, tabletille ja tietokoneelle, vaikkapa niin, että mobiilin nappi soittaa yritykseen kun muilla laitteilla päätyy yhteydenottolomakkeeseen. Responsiivisella sivustolla navigointi on vaivatonta, sisältö on helposti saatavilla ja luettavissa, eikä käyttäjän tarvitse erikseen suurentaa tai zoomailla näkymää.

mainostoimisto Joensuu SEO

Hakukoneoptimointi

Hienoinkaan kotisivu ei tuota yritykselle lisäarvoa, jos asiakkaat eivät sitä löydä. Siksi sinun kannattaa varmistaa, että hakukoneet löytävät kotisivusi. Yrityksesi saa kohderyhmän kävijöitä sivustolle ja oikein toteutettu hakukoneoptimointi maksaa itsensä takaisin. Hakukoneoptimoinnin eli SEO:n tarkoituksena on nostaa sivustoa Googlen ja muidenkin hakukoneiden “orgaanisissa” eli maksamatta näkyvissä tuloksissa näkyväksi hakutulosten ensimmäisellä sivulla ja mielellään sen ensimmäisten tulosten joukossa. Pelkästään hyvällä hakukoneoptimoinnilla voi saada pelkällä ajan käytöllä tuhansia uusia kävijöitä nettisivuilleen. Liikennettä hankkimalla saa uusia liidejä ja lopulta asiakkaita!

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Markkinointikampanja

Markkinointikampanja on kuin tarinoiden kettu – se on viekas, kekseliäs ja tuloksellinen. Lupaamme, että luomme sellaisia kampanjoita, jotka muistetaan yrityksesi parissa pitkään – nimenomaan positiivisessa mielessä. Luomme tarinan, joka vahvistaa valittua yrityskuvaa ja saa kohderyhmän liikkeelle lompakkojen ja luottokorttien kanssa. Asiakkailtamme on loppunut myytävä useammin kuin kerran.

mainostoimisto Joensuu kotisivut ja verkkokaupat

Kävijäseuranta

Kävijäseuranta eli analytiikka kattaa kaiken verkkosivuston tapahtumien mittaamiseen ja tarkasteluun liittyen. Kävijäseuranta antaa tietoa, jonka avulla saat kotisivut tukemaan yrityksesi toimintaa haluamallasi tavalla. Yksinkertaisimmillaan tämä tarkoittaa sivustolla jonain tiettynä ajanjaksona käyneiden kävijöiden määrän tarkastelua, monimutkaisemmat sovellukset voivat puolestaan auttaa esim. löytämään syitä, miten verkkokaupassa vierailevat kävijät saataisiin ostamaan enemmän ja useammin.

Pyydä tarjous tai kysy lisää